fredag, april 14, 2006

Mit "nye" køkken

Vi blev NÆSTEN færdige i onsdags, med vores køkkenprojekt.

Nu mangler vi kun at sy gardiner (suk - jeg er ikke særlig god til det, men for nærig til at betale 5000 kr. til nogen for at sy de par firkanter... hvor svært kan det være!) samt at male nogen af de gamle skabe indvendig.

Fra et temmelig kedeligt, lukket 70'er U-køkken i egefiner, har vi med maling og knofedt, et kasseret køkken i samme stil indkøbt via den blå avis samt en ny emhætte fået nedenfor viste resultat:

P1010024

P1010023

Vi er lidt stolte af os selv :-)

8 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

Det er er da osse bare blevet rigtig flot.. ;)

Lizelotte sagde ...

Tak pedrsn... :-)

Therese sagde ...

Det er da ikke så ringe :-) Fornemt!

conny sagde ...

Wauw siger jeg bare. I ka rolig være stolte!
Jeg er vild med hvid og sort i stramme tøjler til et køkken.
Hygligt at se billed også. Tænk, jeg troede, du var mørkhåret. Og sådn blir man bare overrasket.

Ella sagde ...

Også et stort rungende wauw herfra, hold op hvor er det flot og stilfuldt - I kan roligt være MEGET stolte af jer selv. Imponerende! :-)

Lizelotte sagde ...

tak tak alle :o)
Vi var lidt spændte på hvordan det sorte blev - men valgte at sætte de cremefarvede vægge til så det ikke blev for "hårdt" sort/hvidt... det synes vi er lykkes godt...

signe sagde ...

Jeg synes køkkenet er rigtigt flot. Har et firser køkken, som jeg ikke er særlig glad for, så derfor er det godt at se, hvad maling og knofedt kan gøre. Det får mig i hvert fald til at tænke i nye baner.

christina sagde ...

Godt nok havde jeg vaeret lidt i tvivl med det sorte, men det ser altsaa nu godt ud paa billederne. Glaeder mig til at kokkenet naeste gang jeg er paa visit :o)

Godt arbejde!