lørdag, april 08, 2006

Jeg går i gang lige om lidt ...

Lørdag formiddag.

Starten på påskeferien - jah!

Huset roder, husbond er taget afsted på noget så eksotisk som et "turlederseminar" i cykleklubben og forventes tilbage ved 13-tiden.

Han har bedt mig vaske de sidste køkkenlåger i vores snart færdig-transformerede køkken af i trærens, så han kan grunde dem, inden vi smutter ind til min bonus-søn Lasses lejlighed en tur - vi er inviteret til kaffe og kage :-)

Jeg har egentlig også en stak strygetøj, badeværelset trænger til en kærlig hånd, genbrugsaffaldet har hobet sig op i bryggerset og venter på at blive sorteret - men lige nu gider jeg ikke.
Jeg har tips til 5 eller 6 sange liggende, så jeg burde måske også lige yde en indsats der.

I stedet har jeg lige surfet mig en tur forbi mine "stam-blogs", og ud til et par steder, som er nye for mig, og det var jo hyggeligt. En slentretur i blog-land.
Jeg har tænkt mig at slentre lidt mere og lade alt arbejdet vente - bare lidt, for jeg vil også gerne nå at løbe en tur, inden regnen overtager Jylland.

Jeg går i gang lige om lidt...

4 kommentarer:

conny sagde ...

JEg har da heldigvis været i gang lidt, men holder lige en pause - igen.
I morgen kommer der 18 til påskefrokost (og til dels husbondens fødselsdag - det har han bare ikke sagt lige højt til alle). Vi har planlagt noget buffet, og jeg er ikke den med det store overblik, så min lørdag ligger kaotisk foran mig. Men det bliver nok hyggeligt alligevel.
Tilbage til dit indlæg: Nååå, du har flere bonus-børn. Det havde jeg ikke lige grejet før. Selvom om Lasse måske ikke gerne vil kaldes barn, hvis han bor uden for hjemmets fire vægge (?) Det må være hyggeligt, når man kan begynde at blive lagt ind i de store børns kalender, så de er koncentreret om en som gæst og ikke bare som serviceyder og dejlig forælder mellem de forskellige aftale med venner og arbejde og skole ...
Du må have god arbejdslyst - når du kommer dertil !

Lizelotte sagde ...

Lasse er 18 - næsten jævnaldrende med Andreas. Han er lige flyttet hjemmefra - men har indtil 1/3 boet hos sin mor. En dejlig dreng... gør ikke så meget væsen af sig og er MEGET forskellig fra min Andreas - er bl.a. voldsomt meget mere udadvendt, hvorfor vi ser meget mindre til ham :o)

Nu har jeg fået lavet lidt - vasket låger af og ordnet vaske/strygetøj - og nu pisser det naturligvis ned, nu hvor jeg egentlig havde planlagt min løbetur!

Men mon ikke jeg kommer afsted alligevel...

God fornøjelse med dine påskefrokostforberedelser - det lyder som om du ligner mig lidt - jeg elsker at få gæster, men er ikke særlig god til lige at hvirvle et lækkert tag-selv-bord til 20 op med alle de rigtige ting - uden at skrive alenlange lister, få vild frisure af at rykke mig i håret, og uden stress... men når de først er der, hygger jeg mig... (og glemmer at tænde stearinlysene :o)

Therese sagde ...

håber du kom godt i gang. Når først man er startet går det ok.
Hvor er bonus-søn et dejligt udtryk. Meget federe at sige bonus-søn istedet for "min kærestes barn fra første ægteskab" eller noget i den stil.

Ha det dejligt.

Musik-Smølfen ;-)

Lizelotte sagde ...

Hej Therese. Jeg synes også, det er et dejligt udtryk - og Lasse er i ordet betydning en bonus :-)

Hyggeligt at se dig herinde, lille musik-smølf!