torsdag, december 21, 2006

Juleplaner

Hurra! Bodil er bedre for hver dag!

I dag har hun rent faktisk spist aftensmad - og i øvrigt interesseret sig så meget for sit udseende, at jeg har hørt en sætning, jeg ikke har hørt længe "Mor - jeg nasser lige din mascara!"

Så nu kan jeg begynde at tænke lidt i juleplaner ... dejligt. Før stod de på hold, for ingenting kunne planlægges sikkert, når vi ikke vidste, hvor længe hun ville ligge brak.

Juleaften holder vi hjemme. Kristian skal over til sin far hele ferien. Bodil skal derover juleaften, men kommer her hjem og sover. På besøg kommer Brunos bror John, og mine svigerforældre. Andreas er jo i USA og kommer ikke hjem før mellem jul og nytår.
Jeg skal ha' kogt risengrød til risalamande, og kogt rødkål. Stegen tager jeg op i morgen - den skal stege fra middag juleaftensdag ved 120 grader - og så får den et skrald til sidst, så sværen kan boble op!

2. juledag skal vi til Aalborg! Vi skal holde lidt julefrokost sammen med min søde søster Conny og hendes familie, og den 27. har min mor fødselsdag - så den ta'r vi også med. Måske kører vi hjem den 27. om aftenen, og måske bliver vi hængende til den 28.

Det er dejligt, at vi kommer afsted. Sidste år skulle jeg arbejde mellem jul og nytår, så der kunne jeg ikke komme op og fejre min mor.

Normalt samles hele familien hos hende den 27., til kaffe om eftermiddagen, og så bestiller vi som regel pizza på den lokale til aftensmad. Jeg glæder mig allerede!

Til interesserede indbrudstyve: Andreas kommer altså hjem og passer på huset ... synd! ;-)

3 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Åh hvor dejligt, at Bodil er i bedring. Endelig blev det jul... :-)

Lene sagde ...

ja når mascaraen skal i brug, så er hun ved at blive frisk;-)

Lizelotte sagde ...

JA det er dejligt ... og et godt tegn, at hun (som altid) stjæler af min make-up ... :-)